Webwinkels klaar voor groei

Connected Commerce

De wereld van webwinkels is vaak eenheidsworst. Maar jij verkoopt niet zoals je buur, dus waarom zouden jullie webshops dezelfde moeten zijn? Daarom bouwen we jouw ideale webwinkel. Bovendien integreren we die met andere systemen zoals voorraadbeheer, boekhouding of CRM. Zo is alles vanzelf up-to-date, heb jij minder administratie en komt er meer tijd vrij voor een gepersonaliseerde verkoop.

Polaris bouwt webwinkels klaar voor groei

Eenvoudig beheer

Zelfs wanneer je verschillende webwinkels nodig hebt voor aparte merken, doelgroepen of regio’s, zorgen we dat je alles centraal beheert. Zo behoud je gemakkelijk het overzicht en is het eenvoudig om wijzigingen in één of meerdere winkels meteen door te voeren.

Slimme integraties

We zorgen dat je webwinkel niet los staat van de rest van je bedrijf. We integreren hem met je logistieke, financiële of klantenbeheersystemen. Je ziet voorraadwijzigingen in realtime of je kan persoonlijke kortingen bezorgen aan trouwe klanten op basis van hun aankoopgeschiedenis.

Goede investering

We stemmen je nieuwe webshop af op jou, je product en de manier waarop jij verkoopt en je klant aankoopt. Bovendien maken we je verkoop persoonlijker met verschillende storefronts, prijscatalogi en kortingsregels. Koppel daaraan een verminderde administratieve last door doorgedreven integratie en je krijgt een onlinewinkel die zichzelf dubbel en dik terugbetaalt.

Verkoop waar de klant is

Je kan ook op marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com verkopen, via sociale media en meer. Wij zorgen dat je webshop eenvoudig wordt verbonden met deze verkoopkanalen en alles centraal gestuurd blijft. Zo breng je zonder veel problemen je producten waar je klanten zijn.

Polaris helpt online ondernemers met ambitie succesvol te zijn inzake Digital Commerce.

Waarom kiezen voor Polaris?

we begrijpen je
Wij denken met u mee
Polaris DC gaat voorbij het technische aspect van een webwinkel. We zijn behalve een krak in software, ook thuis in bedrijfsprocessen dankzij onze Exact Online-expertise. Hierdoor kunnen we meedenken over hoe een webshop het beste bijdraagt aan je bedrijfsstrategie.

we bekijken het totaalplaatje
Veel meer dan een webwinkel
Met een webwinkel alleen is voor ons de kous niet af. We zorgen ervoor dat die verbonden is met de rest van het verkoopproces. Het betekent dat we hem verbinden met je reeds bestaand logistieke, financiële en voorraadsystemen. Heb je die nog niet? Dan kunnen we als Exact Online-partner die stappen in de keten ook voorzien.

we zijn hyperion
Polaris is Hyperion
De Hyperion Groep is een verzameling knappe e-commerce koppen bijeen. Daardoor kunnen we je bij elke vraag van A tot Z helpen. Iets nodig dat we zelf niet doen? Dan roepen we de hulp van de juiste partner in. Ook buiten de Hyperion Groep hebben we geweldige partners: zoals Mollie en MultiSafepay die je helpen met je online betalingen.

we zijn gespecialiseerd in maatwerk
We zijn gespecialiseerd in maatwerk
Is er geen connector beschikbaar voor jouw software of is er een functie nodig die nergens beschikbaar is? Dan gebruiken we onze expertise om alle extra’s te programmeren die je echt nodig hebt.

we zorgen dat je snel internationaal kan
We zorgen dat je snel internationaal kan
Een fysieke winkel bouwen kost tijd en geld. Een onlineshop opzetten aanzienlijk minder. Wil je je bedrijf over de landsgrenzen heen uitbouwen, dan helpen we je een webshop opzetten toegespitst op elke regio. Dat wil zeggen aparte productcatalogus, prijslijsten, taal en meer, allemaal centraal beheerd.

e-Commerce partners

Een goede webwinkel is gebouwd op bewezen technologie. Daarom gaan we aan de slag met Lightspeed, Shopware en Exact Online. Voor elk van hen zijn we officieel erkende partners.

Lightspeed

Lightspeed is de ideale software voor wie een eenvoudige webshop wil, indien gewenst zelfs gekoppeld aan een kassasysteem in je fysieke winkel. Verkoop sneller dan het licht gegarandeerd.

Ontdek meer over Lightspeed

Shopware

Meerdere online winkels centraal beheren met een maximale flexibiliteit? Ambitie om voorop te lopen met technologieën zoals Voice Commerce, Internet of Things of Progressive Web Apps? Dan is Shopware de software die je nodig hebt.

Ontdek meer over Shopware

Exact Online

Met Exact Online heb je een allesomvattende software in handen om je bedrijf in goede banen te leiden. Met modules voor boekhouden en facturatie, CRM, projecten, voorraadbeheer of productie krijg je een totaalplaatje voor al je verkoop- en aankoopprocessen.

Ontdek meer over Exact Online

Een geïntegreerde webshop op maat van jouw bedrijf nodig?