Polaris DC @ House of Innovation:

Duboisstraat 50
2060 Antwerpen (BE)

Polaris DC @ Hyperion HQ:

Veldkant 35C
2550 Kontich (BE)

+32 3 444 19 10

email hidden; JavaScript is required

BE0822.743.013

We helpen je graag!

Via telefoon: +32 3 444 19 10
Via e-mail: email hidden; JavaScript is required

Of gebruik onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Jouw Shopware e-commerce partner

Polaris DC is het eerste Belgische bedrijf dat het label Solution Partner mocht dragen. We kunnen je helpen met het totaalplaatje van je webshop. Voor een haalbaar budget wanneer je je eerste stappen zet in de wereld van digitaal ondernemen of gewoon full option met een strikje er rond voor de nieuwe Coolblue. We begeleiden je voor, tijdens en na de implementatie, zodat jouw project alle kans van slagen heeft. Online ondernemen stopt niet bij openen van een webwinkel, je zal ook een goed doordachte digitale strategie nodig hebben om je groei te garanderen.

Interesse in online verkopen met maximale flexibiliteit? Dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden van Shopware voor jouw bedrijf.

Verkoop online zonder grenzen met Shopware 6

Met versie 6 kiest Shopware resoluut voor de toekomst. Die toekomst is er één van meer flexibiliteit en minder complexiteit, allemaal met één technologie die tot doel heeft een sluitend antwoord te bieden voor de snel veranderende wereld van digital commerce.

Shopware 6 geeft je alle vrijheid om te groeien. De best mogelijke winkelervaring voor jouw klanten staat hierbij centraal, via alle mogelijke kanalen van nu én van de toekomst, op alle denkbare apparaten. Het platform is gebaseerd op betrouwbare en stabiele hedendaagse technologie. Als ondernemer hoef je niet wakker te liggen van deze technologische aspecten, jij kan focussen op het belangrijkste, jouw klanten.

Geschikt voor elk scenario

Shopware 6 is geschikt voor elk business model, zowel B2B als B2C. Je kan kiezen tussen e-commerce in de cloud of op een eigen omgeving. De technologie is open source, maar je kan evengoed gaan voor een licentie model met gegarandeerde SLA

Klaar voor de toekomst

Ongeacht of je onderneming nog maar net op gang komt of je bedrijf al met complexe processen te maken krijgt, Shopware 6 biedt de mogelijkheid om snel in te spelen op verandering en flexibel te groeien. Het systeem kan naadloos in je bestaande ecosysteem geïntegreerd worden, wanneer je ERP, PIM, CMS of een Progressive Web App (PWA) wil koppelen.

Content en commerce komen samen

De snel groeiende e-commerce branche brengt steeds meer concurrentie met zich mee. Daarom is het essentieel om je te onderscheiden met een aantrekkelijke en merkgerichte totaalervaring. De Belevingswerelden in Shopware 6 geven je de mogelijkheid om zelf de juiste emoties te creëren rondom jouw product.

Verkoop waar je klanten zijn

Met Shopware 6 kies je zelf welke verkoopkanalen je toevoegt; een klassieke onlineshop, een kassa, social media of een marktplaats. Bied moeiteloos producten aan die relevant zijn voor jouw doelgroepen. Laat de klanten niet naar jouw komen, maar bereik ze op kanalen waar ze actief zijn

Ga internationaal

Omdat uitbreiden naar nieuwe markten een enorm groeipotentieel biedt, maar tegelijkertijd een grote uitdaging inhoudt, focust Shopware 6 op het minimaliseren van barrières. Naast evidente mogelijkheden zoals meertaligheid en meerdere munteenheden kan je ook landenspecifieke kanalen toevoegen. Elk kanaal kan haar eigen producten met specifieke prijzen hebben, waarbij de lokaal geldende belastingen worden toegepast.

Echte B2B functionaliteiten

Vandaag verwacht men in B2B een hoge mate aan flexibiliteit, individualiteit en een naadloze integratie met de bestaande bedrijfsprocessen. Shopware 6 Enterprise voorziet in een B2B-suite die tegemoet komt aan al deze complexe eisen. Denk hierbij aan een rollen- en rechtensysteem met goedkeuringsflows voor aankopers bij grotere klanten, oplossingen voor medewerkers in een buitendienst, complexe prijsregels, een offertemodule en intelligente zoekmogelijkheden

Het Noorden Kwijt?

Geef ons een seintje op +32 3 444 19 10 of op email hidden; JavaScript is required.
We verwelkomen je graag voor een grondige kennismaking.

Lightspeed vs. Shopware: een e-commerce platform kiezen
Wil je een webshop starten, dan is stap één het kiezen van een e-commerce platform. Maar wanneer kies je voor welk platform? Dat is geen gemakkelijke vraag. Daarom helpen we jou op weg met deze vergelijking van Shopware vs. Lightspeed, twee interessante softwarepakketten om e-commerce websites mee te bouwen en te beheren.
Bekijk dit artikel
Bij de start van 2022 slaan Radikal en Polaris DC de handen in elkaar.
Sinds 2018 ondersteunt Polaris DC klanten bij het opstarten en uitbouwen van hun e-commerce verhaal. Met een sterke ERP achtergrond, voornamelijk in Exact Online, kunnen ze structureel naar heel het verhaal kijken. Voor de online shop werken ze voornamelijk met Shopware 6 wat de mogelijkheid geeft om kwalitatief maatwerk een te bieden dat helemaal aansluit op de specifieke noden van de klanten.
Bekijk dit artikel
Optiphar gaat omnichannel met Shopware
Optiphar is een erkende Belgische Online Apotheek met een online webshop, 3 echte apotheken in Geel en Meerhout en een parapharmacie in Herentals. Online heb je keuze uit meer dan 37,000 producten van bijna 1000 verschillende merken.
Bekijk dit artikel