Shopware 6

Waarom Shopware 6?

Shopware neemt een grote sprong voorwaarts met versie 6, we kunnen dit enkel verwelkomen als Shopware partner. Iedere e-commerce oplossing met wat jaren en versies op de teller verliest zijn flexibiliteit en wordt zwaar en complex. Ondanks het feit dat Shopware 5 een bijzonder mature en stabiele oplossing is, kiest Shopware voor de toekomst. Die toekomst is er één van meer flexibiliteit, minder complexiteit allemaal met één technologie die mobile first is.

Flexibiliteit in e-commerce mag niet de uitdaging worden

Shopware 6 is het antwoord op een alsmaar complexer wordende wereld van digital commerce. Als online ondernemer heb je een e-commerce platform nodig waarmee je flexibel kan inspelen op nieuwe opportuniteiten dankzij minder complexe oplossingen.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Flexibele webshops klaar voor groei met Shopware 6

Shopware 6 is de keuze voor de online ondernemer met ambitie, ook voor wie klein start met een webwinkel en niet de zogenaamde muur wil tegenkomen. Shopware laat je de vrijheid, je kan zelfs starten met een gratis versie en doorgroeien wanneer het jou past. Er is keuze tussen gratis (community edition), business en entreprise, alles ook beschikbaar in de cloud.

Shopware 6 is ook flexibel in verkopen, waar de klant ook is: social shopping, voice, …

Flexibele webshops groeien mee, op maat van de noden van iedere online ondernemer.

 

Shopware 6: meer flexibiliteit - minder complexiteit - 1 technologie

Oneindig configureerbaar

B2C of B2B, met de configuratiemogelijkheden van Shopware kan elke bedrijf in gelijk welke sector aan de slag. Dankzij onder andere een ingebouwde regelbouwer en de Plugin Manager, kan jij verkopen op de manier die bij je organisatie past.

Meerdere verkoopkanalen

Kies gelijk welk kanaal om te verkopen, Shopware zorgt dat je alles centraal kan beheren. Verschillende onlinewinkels per merk of regio, sociale media, Point-of-Sales of marktplaatsen, met Shopware voeg je ze eenvoudig toe aan je verkoopstrategie.

Marketing

Shopware brengt content en e-commerce samen in hun Shopping Experiences. Landingspagina’s, productcategorieën en andere maak je aan binnen het platform en kan je bovendien aanpassen per verkoopkanaal. Ook promoacties richt je eenvoudig op doelgroepen, winkelmanden en bestellingen.

Productbeheer

Wie zijn producten verkoopt over verschillende regio’s, meerdere merken en verscheidene verkoopkanalen moet rekening houden met verschillende prijzen, talen en assortimenten. Via een centrale catalogus kies je vanuit Shopware welke producten je op welk kanaal of regio wil plaatsen met bijhorende aangepaste prijzen en omschrijvingen.

Ontdek wat Shopware 6 jouw bedrijf te bieden heeft met deze gratis demo.
Onze product expert beantwoordt graag al je vragen.

22 jan 2020
Shopware 6.1 is nu beschikbaar

Groot nieuws, Shopware 6.1 is beschikbaar. Wat betekent dit en wat brengt Shopware 6.1 allemaal?

27 jan 2020
Voor wie welk e-commerce platform?

Voor wie welk e-commerce platform? Spryker, Oro, Magento, Shopware, Shopify, Lightspeed,.. Niet eenvoudig om een goede keuze te maken.

05 feb 2020
e-Commerce is zoveel meer dan het bouwen een webwinkel

Met welke tools werk jij inzake webwinkel en e-commerce marketing ? Ontdek de e-commerce marketing tools waarmee wij graag werken.

22 jan 2020
Mobile First met PWA

Lees even verder, normaal verlies ik mijn publiek als ik spreek over headless en PWA in e-commerce, waarom is dat?

De voordelen

Handige administratie

Intuïtief en krachtig beheer van al je producten en verkoopkanalen.

Cross-border

Grenzen oversteken is online sowieso al eenvoudiger. Shopware maakt het nog eenvoudiger door meerdere valuta in te stellen, meertalige mogelijkheden, verkoopkanalen per land toe te laten, aanpasbare taxatie en meer.

Nieuwste technologie

Shopware kiest voor een API-first-aanpak, bouwt op technische standaarden en is open source. Dat maakt het eenvoudig om nieuwe technologieën op je webshop te klikken. Stemgestuurde verkoop? Geen probleem met Shopware!

Boost e-Commerce

Je verkoop nauw afstemmen op een doelgroep of zelfs een individu is een eitje met Shopware. Wie aanbiedingen of producten op maat voorgeschoteld krijgt zal sneller een aankoop doen. En dat is weer goed voor jouw bottomline.

Klaar voor een innovatieve en flexibele onlineverkoopstrategie?

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen en we tekenen hem graag samen met je uit. Shopware je maar wilt, zeggen we graag.