Lightspeed kassa en webwinkel

Verkoop online en in de winkel met LightSpeed

Lightspeed retail pos en webwinkel

1 oplossing: kassa en webwinkel

Lightspeed biedt een verrassend veelzijdige kassa en e-commerce oplossing in de cloud. Heel laagdrempelig  kan je snel aan de slag met je webwinkel te vullen en vervolgens online te verkopen. Ook de kassa of POS is super intuïtief en heeft enkel een iPad nodig. De kassa biedt bovendien krachtige mogelijkheden voor het beheer van de voorraad en het klantenbestand. En het grote voordeel, verkopen in de winkel en online komen samen in één oplossing, handig toch?

Polaris is de partner en expert van Lightspeed  voor e-commerce. Ook grotere klanten komen vaak een heel eind met Lightspeed, als proof-of-concept om snel uit te rollen en ook inzake B2B kan Lightspeed zijn mannetje staan. Met talrijke projecten in Lightspeed groot en klein lichten we dit graag toe met enkele klanten cases.

Ik wil graag meer weten

Alles wat u nodig heeft, op één plek.

Lightspeed totaaloplossing voor retail

Al deze software integreert Polaris naadloos met elkaar, waardoor LightSpeed dé oplossing voor retail is.

Omnichannel ook voor uw zaak

Omnichannel stelt de klant voorop ongeacht het kanaal, Lightspeed kan dat zonder moeite. Dankzij de tijdwinst kan u tijd spenderen aan wat telt, de relatie met de klant.

Polaris de Lightspeed partner

Polaris is de e-commerce partner voor Lightspeed. Wij helpen bij e-commerce design en theming, opzetten en inrichten van uw webwinkel, integratie en maatwerk.

Wat Lightspeed te bieden heeft

Webwinkels startklaar

Met meer dan 50 professioneel ontworpen responsive thema’s zet je met Lightspeed in een oogwenk een webwinkel op poten. Ook inzake theming, maatwerk en integraties met andere software zoals Exact Online heeft Polaris een ruime expertise.

Producten, prijzen, voorraad

Producten toevoegen, sorteren, bundelen, categoriseren, afprijzen of retourneren. Met Lightspeed doe je dat via een centraal voorraadbeheer waar alle verkopen van je kassasysteem en webshop in samen komen. Minder administratie en je voorraad beter onder controle. Niet slecht, toch?

Klantenbeheer

Verkoop op maat van de klant werkt beter. Met de ingebouwde CRM hou je eenvoudig klantprofielen en hun aankoopgeschiedenis bij. Zo stem je aanbiedingen en verkoop beter af op je cliënteel.

Meerdere betaalopties

Met Lightspeed kan je klant betalen zoals hij of zij wil. Alle kaarten worden geaccepteerd en zelfs mobiele betalingen zijn mogelijk. Uiteraard gebeurt alles volgens de meest recente veiligheidsstandaarden.

e-Commerce Marketing

Je webshop moet ook gevonden worden. Daarom is Lightspeed je persoonlijke marketing expert. Je krijgt ingebouwde SEO-tools, je verbindt eenvoudig je accounts op sociale media, stuurt promo-e-mails uit en kan snel kortingsregels en -codes inzetten.

 

Rapportering

Wie zijn zaak wil doen groeien, neemt best beslissingen gebaseerd op feiten. Lightspeed heeft daarom een uitgebreide rapportering. Dankzij voorraadrapporten, bestelstatusoverzichten, conversiegrafieken en A/B-testing, stuur je bij waar nodig.

Kassa op iPad

Met Lightspeed krijg je via een iPad een kassasysteem dat netjes is verbonden met de inbegrepen voorraad- en klantenbeheer. Bovendien ben je absoluut niet beperkt tot een iPad, je kassasysteem is vanaf elk apparaat toegankelijk.