Polaris DC @ House of Innovation:

Duboisstraat 50
2060 Antwerpen (BE)

Polaris DC @ Hyperion HQ:

Veldkant 35C
2550 Kontich (BE)

+32 3 444 19 10

email hidden; JavaScript is required

BE0822.743.013

We helpen je graag!

Via telefoon: +32 3 444 19 10
Via e-mail: email hidden; JavaScript is required

Of gebruik onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

De enige platinum Lightspeed Expert voor e-Commerce in België!

Lightspeed Platinum Partner
Lightspeed Platinum Partner

Polaris DC kan je helpen met het inrichten van zowel je kassasysteem als je webshop. Bovendien zijn we de referentie in België op vlak van maatwerk. Indien de meer dan 50 thema’s uit de Lightspeed theme store niet je ding zijn, dan bouwen wij er eentje voor jou op maat. Daarnaast kunnen we via de API jouw kassa of webshop met alle andere denkbare systemen integreren

Verkoop online en in de winkel met Lightspeed

Lightspeed biedt een verrassend veelzijdige kassa en e-commerce oplossing in de cloud. Heel laagdrempelig kan je snel aan de slag met je webwinkel te vullen en vervolgens online te verkopen. Ook de kassa of POS is super intuïtief en biedt bovendien krachtige mogelijkheden voor het beheer van de voorraad en het klantenbestand. En het grote voordeel, verkopen in de winkel en online komen samen in één oplossing, handig toch?

Ook grotere klanten komen vaak een heel eind met Lightspeed, als pop-up concept om snel uit te rollen bijvoorbeeld, maar ook inzake B2B kan Lightspeed zijn mannetje staan. We implementeerden reeds talloze en zeer uiteenlopende projecten in Lightspeed groot en die lichten we graag toe met enkele klanten cases.

Alles wat u nodig heeft, op één plek

Omnichannel stelt de klant voorop ongeacht het kanaal, Lightspeed kan dat zonder moeite. Dankzij de tijdwinst kan je tijd spenderen aan wat telt, namelijk de relatie met jouw klant.

Webwinkels startklaar

Met meer dan 50 professioneel ontworpen responsive thema’s zet je met Lightspeed in een oogwenk een webwinkel op. Je hebt hiervoor geen technische vaardigheden nodig, een goede smaak volstaat.

Producten, prijzen, voorraad

Producten toevoegen, sorteren, bundelen, categoriseren, afprijzen of retourneren. Met Lightspeed doe je dat via een centraal voorraadbeheer waar alle verkopen van je kassasysteem en webshop samen komen. Minder administratie en je voorraad beter onder controle. Fantastisch, toch?

Klantenbeheer

Verkopen op maat van de klant werkt beter. Met de ingebouwde CRM hou je eenvoudig klantprofielen en hun aankoopgeschiedenis bij. Zo stem je aanbiedingen en verkoop beter af op je cliënteel

e-Commerce Marketing

Je webshop moet ook gevonden worden. Daarom is Lightspeed je persoonlijke marketing expert. Je krijgt ingebouwde SEO-tools, je verbindt eenvoudig je accounts op sociale media, stuurt promo-e-mails uit en kan snel kortingsregels en -codes inzetten.

Rapportering

Wie zijn zaak wil doen groeien, neemt best beslissingen gebaseerd op inzichten. Lightspeed biedt daarom een uitgebreide rapportering. Dankzij voorraadrapporten, bestelstatusoverzichten, conversiegrafieken en A/B-testing, stuur je bij waar nodig.

Kassa op elk apparaat

Ja Lightspeed kassa is toegankelijk vanaf elk apparaat. Verkoop tijdens een beurs via een iPad, bekijk je resultaten ’s avonds op je laptop en vul je voorraden weer aan

Het Noorden Kwijt?

Geef ons een seintje op +32 3 444 19 10 of op email hidden; JavaScript is required.
We verwelkomen je graag voor een grondige kennismaking.

Lightspeed vs. Shopware: een e-commerce platform kiezen
Wil je een webshop starten, dan is stap één het kiezen van een e-commerce platform. Maar wanneer kies je voor welk platform? Dat is geen gemakkelijke vraag. Daarom helpen we jou op weg met deze vergelijking van Shopware vs. Lightspeed, twee interessante softwarepakketten om e-commerce websites mee te bouwen en te beheren.
Bekijk dit artikel
Bij de start van 2022 slaan Radikal en Polaris DC de handen in elkaar.
Sinds 2018 ondersteunt Polaris DC klanten bij het opstarten en uitbouwen van hun e-commerce verhaal. Met een sterke ERP achtergrond, voornamelijk in Exact Online, kunnen ze structureel naar heel het verhaal kijken. Voor de online shop werken ze voornamelijk met Shopware 6 wat de mogelijkheid geeft om kwalitatief maatwerk een te bieden dat helemaal aansluit op de specifieke noden van de klanten.
Bekijk dit artikel
Een thema op maat van RectoVerso Sports
RectoVerso is een high-end sportmerk dat wordt gekenmerkt door superieure kwaliteit stoffen, verfijnde ontwerpen, lokale productie en slimme technologie. Veel topatleten en zelfs prinses Elisabeth worden al eens gespot in een outfit van hen! Polaris DC bouwde een Lighstpeed e-Commerce thema volledig in stijl van hun website.
Bekijk dit artikel