Exact Online en e-Commerce

Exact Online veel meer dan boekhouding in de cloud

Wil je meer inzicht krijgen in je bedrijfsactiviteiten? Wil je dat liefst allemaal centraal en online beheren? Dan moet je bij Exact Online zijn. Met boekhouden en CRM in één is Exact Online de basis voor elk bedrijf. Mag het wat meer zijn? Geen probleem, Exact Online biedt volop extra mogelijkheden met tijdsregistratie, projectmanagement, voorraad- en productiebeheer.

Verrassend volledig en veelzijdig, Exact Online is de handige oplossing in de cloud voor jouw digital business.

Welkom bij de cijferhelden

Je hebt het misschien al gehoord, bij Exact kunnen alle ondernemers helden worden. Cijferhelden, want hun superkrachten zijn cijfers en met de juiste cijfers kunnen ze de beste beslissingen nemen. Beschik altijd over de juiste cijfers met de cloud business software van Exact.

Polaris is Exact Platinum partner en de e-commerce partner voor Exact Online.

Of je nu een starter bent of wil overstappen naar een professionele e-commerce oplossing klaar voor groei, Polaris kan je helpen, ook met een naadloze integratie van Exact.

Wat Exact Online extra te bieden heeft

Boekhouden

Ontdek het gemak van online boekhouden, CRM, bankkoppelingen en facturatie. Beheer je boekhouding in realtime en laat de boekhoudrobot het werk doen voor jou.

 

 

Uren en Facturen

Hoeveel uren werden er gepresteerd aan welke tarieven? Wat zijn de kosten en marges? Laat je medewerkers dagelijks hun uren online registreren. Zo krijg je meteen inzicht in de voortgang van je projecten.

 

 

Projectmanagement

Lever je projecten op tijd, respecteer het budget en de gemaakte afspraken met je klant. Je boekhouding en CRM zijn naadloos gekoppeld aan de tijdsregistratie, projectbewaking, capaciteitsplanning, aankoop en facturatie.

 

 

Handel

Ben je een handelaar waar gezonde marges en grip op je logistieke processen bovenaan de prioriteitenlijst staat? Dan helpt Exact je bij het centraal beheer van je financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen.

 

 

Productie

Op tijd leveren en tegelijk je productie stroomlijnen? Dat kan met Exact voor Productie. Krijg controle over al je productieprocessen, boekhouding, order-, voorraad- en contactenbeheer.

 

 

Polaris helpt online online ondernemers met ambitie groeien.
Wij laten je graag kennismaken met wat Exact Online je allemaal te bieden heeft.

Polaris is de e-commerce voor Exact Online

Bij Polaris zijn we er rotsvast van overtuigd dat Exact Online jouw onderneming naar een hoger niveau zal tillen. Als officiële Exact Platinum Partner staan we je met raad en daad bij, zodat je helemaal klaar bent om je onderneming een boost te geven. Polaris is de e-commerce partner voor Exact Online in de Benelux.

De voordelen

Alle gegevens binnen handbereik

Zit je bij de bank, accountant of notaris en wordt er gevraagd om de financiële resultaten? Of bezoek je een klant en zoek je dat belangrijke contract of die openstaande factuur? Geen enkel probleem. Met Exact Online haal je het meteen tevoorschijn met een laptop, tablet of smartphone.

Online samenwerken

Werk makkelijk online samen met collega’s, partners, klanten én je accountant. Alle bedrijfsgegevens en documenten staan op één plaats en alles is snel terug te vinden.

Flexibel maandabonnement

Je betaalt alleen voor werkelijk verbruik. Geen verrassingen, gewoon een vast bedrag per maand. Vast en toch flexibel, want het abonnement groeit met je mee. Pas in een handomdraai het aantal gebruikers aan, voeg apps toe of groei door naar een sectorspecifiek abonnement.

Veilig en betrouwbaar

Al je bedrijfsgegevens worden opgeslagen in zwaar beveiligde datacenters. De providers zorgen voor het beheer, de updates en het onderhoud. Jij hoeft je er helemaal niet mee bezig te houden.

Even kennismaken?

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen en we bouwen samen aan jouw succes.